Informatii pagina Despre Noi

Informatii despre EVOLUBE

Cine suntem?

Evolube Distribution este o societate cu răspundere limitată cu sediul în București, ce dorește să ofere clienților săi o experiență cât mai plăcută pentru achiziții produse pentru vehicule.

Oferim servicii de comercializare și distribuire a produselor pentru vehicule, în sistem clasic și în mediu online pentru ca experiența clienților noștri să fie cât mai bună.

Beneficiind de o experiență în acest domeniu de peste 10 ani și având contracte cu cei mai importanți furnizori de produse și servicii, oferim serviciile de comercializare și distribuire a produselor într-un mod cât mai profesionist și orientat către nevoile clientului.

Care este oferta?

Evolube Distribution SRL comercializează și distribuie următoarele tipuri de produse:

Lubrifianti auto și industriali pentru motoare diesel și benzină, unsori, lichid de frână și răcire, anvelope de iarnă, de vară și intermediare, baterii acumulatori și alte diverse componente pentru majoritatea tipurilor de vehicule.

Cui ne adresăm?

Ne adresăm atât persoanelor fizice cât și celor juridice, dar societatea noastră colaborează în special cu persoane juridice și instituții de stat ce au nevoie de o aprovizionare permanentă cu produsele pe care noi le comercializăm și le distribuim către aceștia. Dorim să avem o colaborare strânsă cu clienții noștri privind comunicarea pentru o eficiență maximă a prestării serviciilor noastre de distribuitor.

Dacă reprezentați o persoană juridică și doriți o ofertă personalizată vă invităm să luați legatura cu noi folosind pagina de contact prin intermediul formularului de contact sau la unul dintre numerele de telefon afișate în aceeași pagină, și cu siguranță vom găsi împreună o soluție.

Vă mulțumim și sperăm să devenim cât de curând parteneri.

Datele societății

  • SC EVOLUBE DISTRIBUTION SRL
  • RO 30602229
  • J40/9877/2012
  • RO13RZBR0000060014903530
  • Adresa magazin:
  • Str. Lt. Col. Dumitru Papazoglu, nr. 110A,
  • Sector 3, București, zona Mall Vitan.