Aditiv ulei motor Super Dura Lube, 237 ml

COD: ADV1004
Disponibilitate: Indisponibil
Descriere Generala
Aditiv ulei motor Super Dura Lube... mai mult
Informatii telefonice 0724.484.519
Preturi reduse
Avem cel mai mic adaos
Livrare rapida
1-2 zile lucratoare

Pret:   125 RON  (cu TVA)  


Calculator uleiuri

Descriere Produs

Super Dura Lube nu este un ulei, nu este un aditiv de ulei, ci un lubrifiant care conditioneaza metalul, reducand astfel in mod formidabil frecarea, prin penetrarea suprafetei metalice, netezirea si acoperirea microporilor si asigurarea unei supra-alunecari intre partile metalice, fapt datorat unora din proprietatile revolutionare ale moleculelor sale de SR3.
Super Dura Lube este un amestec de inalta precizie de componente petroliere de inalta tehnologie aduse impreuna printr-un proces tehnologic unic, dand nastere astfel la cea mai eficienta formula de reducere a frecarii testata vreodata (SR3).
Super Dura Lube nu a fost conceput sa inlocuiasca uleiurile din motoare. Evident, atunci cand uleiul folosit nu este de calitate superioara sau nu este schimbat la timp, sau motorul a lucrat in regim de suprasolicitare sau nu a functionat la parametrii normali, Super Dura Lube preia si sarcina uleiului de a lubrifia motorul pe care acesta nu o mai poate indeplini. Mai mult decat atat, datorita proprietatilor sale revolutionare, Super Dura Lube face ca, in situatii limita, atunci cand motorul ramane total fara ungere, motorul sa continue sa functioneze, evident pentru un timp limitat (in functie de multi alti parametri) asa cum este prezentat si in testele filmate. Acest lucru nu il poate face nici un fel de ulei de motor.
Super Dura Lube nu contine nici unul din elementele potential daunatoare ca ingredient, cum ar fi plumbul, siliconul, bisulfura de molibden, PTFE, grafitul sau teflonul, care se gasesc in ceilalti aditivi de ulei sau tratamente de motor. Aceste ingrediente, in timp, imbatranesc si se exfoliaza de pe suprafetele metalice de care s-au atasat in straturi vizibile, masurabile, si se descompun in particule solide care conduc la patru efecte distrugatoare pentru oricare motor:

Infundarea filtrelor de ulei.
Infundarea canalelor fine (de ex. cuzineti), impiedicand uleiul din motor sa faca lubrifierea in acele zone. Patrunse in camera de ardere, formeaza acizi care ataca pistoanele si camasile. Modifica in timp cotele de toleranta ale motorului prin uzuri neuniforme.

Caracteristici Produs

Caracteristici:

  • Cantitate: 237 ml
  • Tip: Aditiv ulei motor