Ulei motor Castrol Magnatec Diesel 10W40 B4 5L

COD: 55553373
Disponibilitate: In stoc
Descriere Generala

Specificatii/ Aprobari - Ulei Castrol Magnatec Diesel 10W40 B4 5L:

  • API CF
  • ACEA A3/B4
  • VW 501 01 / 505 00
  • MB-Approval 229.1
  • Meets Fiat 9.55535-D2
... mai mult
Informatii telefonice 0724.484.519
Preturi reduse
Avem cel mai mic adaos
Livrare rapida
1-2 zile lucratoare

Pret:   110 RON  (cu TVA)  
Include taxa verde
Adauga in Cos


Calculator uleiuri

Descriere Produs

Noul Castrol Magnatec Diesel combină molecule inteligente cu tehnologia diesel dedicată pentru un strat puternic de protecție pentru a menține eficiența motorului pentru mai mult timp.

Castrol Magnatec Diesel 10W-40 B4 este potrivit pentru utilizare in motoare diesel de automobile, inclusiv motoare turbo unde producătorul recomandă ACEA A3/B4 sau ulei API CF10W-40 .

Moleculele inteligente care știu unde să se plaseze. Studii de analiză de suprafață au dovedit că moleculele Magnatec inteligente rămân pe suprafețele unde uzura motorului are loc oferind un strat continuu de protecție, a acolo unde este cea mai mare nevoie, inclusiv arborele cu came predispus la uzură.

Magnatec oferă protecție mai mult decât alte uleiuri in timpul perioadei de pornire. Moleculele inteligente Magnatec se agață de motorul dvs. oferind un strat suplimentar care protejează în timpul pornirii și după. Lipirea de suprafețele metalice, fac piesele pentru motoare mai rezistente la uzură.

Castrol Magnatec Diesel are control de vâscozitate superioară pentru a păstra economia de combustibil până la următoarea evacuare menținând în același timp atât eficiența motorului și capacitatea de reacție.

Castrol Magnatec Diesel 10W-40 B4 foloseste calitate înaltă,ulei pe tehnologie semi-sintetic, oferindu-vă asigurarea unui strat puternic de protecție.

Poate fi utilizat pentru urmatoarele marci de autoturisme: VW, Mercedes-Benz, Fiat, Audi, Smart, SEAT, Nissan, Skoda, Mazda, Suzuki.

Caracteristici Produs

Caracteristici:

  • Vascozitate: 10W40
  • Cantitate: 5 Litri